Algemene voorwaarden

Produkt informatie en prijzen:
Alle prijzen zijn in Euro`s en inclusief BTW.
Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, afmetingen en kleuren van onze produkten. Toch is het mogelijk dat er verschillen optreden. JOOLSZ is hier niet
aansprakelijk voor.

Verzendkosten:
Wij hanteren verzendkosten volgens de POSTNL-tarieven, wij verzenden alle bestelling met MyParcel (partner van PostNL)
kleine bestellingen die door de brievenbus passen worden altijd als brievenbuspakje met Track & Trace code verstuurd, kosten hiervoor zijn € 4,50 (binnen Nederland)
Pakketten die niet door de brievenbus passen kosten € 6,95. (binnen Nederland)

Bezorgen:
JOOLSZ laat de bestellingen bezorgen door POSTNL. Bij bezorging door POSTNL zijn de bezorgvoorwaarden van POSTNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en JOOLSZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met JOOLSZ middels e-mail.

Bevestiging:
Als uw e-mail adres correct is ingevuld, ontvangt u na uw bestelling binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging ontvangt is uw bestelling niet binnen gekomen. En verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Betaling:
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:
*iDeal
*Online overschrijving via Sofort
*Betalen bij afhalen in onze winkel

Garantie:
Al onze produkten voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. JOOLSZ stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik. Wij adviseren dan ook altijd om geen parfum op of in de buurt van uw sieraad te gebruiken, ook adviseren wij u om uw sieraad niet in contact met water te brengen hierdoor kan verkleuring optreden waarvoor wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Retourneren en ruilen:
Het retourneren of ruilen van onze producten is mogelijk. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op. Wordt er geen contact opgenomen dan vervalt de plicht om het artikel terug te nemen.
Hiervoor gelden belangrijke uitzonderingen.
In afwijking van het voorgaande, is wettelijk bepaald dat Klant geen herroepingsrecht toekomt bij:
1. de koop van producten die snel kunnen bederven of verouderen (zoals bloemen, droogbloemen en planten); en
2. duidelijk volgens de specificaties van Klant vervaardigde producten, die niet zijn geprefabriceerd en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van Klant.

Tijdens deze 14 dagen dient Klant zorgvuldig om te gaan met ontvangen producten en bijbehorende verpakkingen. Klant zal producten slechts mogen uitpakken voor zover dat nodig is om te beoordelen of hij een product wenst te behouden. Indien Klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal Klant het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na het verlopen van de Bedenktijd aan JoolsZ retourneren conform de door JoolsZ gegeven instructies. Retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wij vragen u vriendelijk de bestelling te controleren of de producten overeen komen met de bestelling. U dient wel rekening te houden met kleur- en maat verschillen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2024 JOOLSZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel