Bomb Cosmetics

 

Wat Bomb cosmetics anders maakt

De kracht van etherische oliën - Deze kleine geschenken van Moeder Natuur zijn te vinden in alle producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. Bomb Cosmetics gebruikt waar mogelijk natuurlijke ingrediënten. Vanaf september 2016 zijn all glitters vervangen door een nieuw type biologisch afbreekbare glitter, een speciale geregenereerde cellulose gemaakt van eucalyptus-boomextract!

Om nog milieuvriendelijker te zijn, word nu gewerkt aan het veranderen van biologisch afbreekbare glitters in schurende suikers (voor scrubs) en mica.

Bomb Cosmetics is van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. Ze zijn er trots op dat ze producten maken die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand gemaakt zijn!

Handgemaakt? Waar hebben we het over?

We bedoelen 100% handgemaakt - alle producten zijn liefdevol handgemaakt dankzij een team van meer dan 250 Bomb-ers! Gegoten, gemengd, gerold en geheel met de hand bewerkt, zorgen onze ambachtslieden ervoor dat elk product uniek is en uiteindelijk perfect op zijn eigen manier. Ook tekenen ze handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters!

Testen we op dieren?

Bomb Cosmetics heeft NOOIT een van de eindproducten of ingrediënten op dieren getest en ze zullen ook NOOIT een derde partij inschakelen om dit namens hun te doen. En zo graag als ze de bombfamilie willen uitbreiden in de 72 landen die ze al leveren, weigeren ze eenvoudigweg een land toe te voegen aan deze lijst waarvoor dierproeven wettelijk moeten worden uitgevoerd.

Veganistisch?

Alle zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows.

De Bruisballen, mallows en zeepjes van Bomb Cosmetics zijn verkrijgbaar in onze winkel op de Houtstraat 17 in Venlo.

© 2011 - 2023 JOOLSZ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel